måndag 20 september 2010

Upp som en sol ner som en pannkaka-Tävlingar i Övik.

Jag och småtrollen har tävlat agility i Ö-vik i helgen.
 Är lycklig att Emil vann Ag1 klassen i lördags och tog sin tredje pinnen vilket innebär uppflytt till Klass II.
Äntligen har jag inte hundar i alla tre klasserna utan tävlingsdagen bli någon kortare.

Emil gjode att kanonlopp i Hopp klass 3 och slutade på en 9:e plats. Det måste vi ändå vara nöjda med då det är Emils 2a tävling i agilityns "elitklass". Söndagen var det platt fall. Emil diskade sig både i hopp och agility. Jag är ändå nöjd med Emils hopp klass III lopp.

Alice ha inte preseterad något vidare. Hon ha varit trött och slö ett par dagar. Hon gjorde ett fint Ag 2 lopp i lördags-. Som vanligt snabbaste tiden,men rev en pinne och slutade på en 2a plats.På söndagen lyckades hon få  till en kanon hopplopp, men rev tyvärr en pinne. Snabbaste tiden av alla i tävlingen men slutade på en 4e plats. De två övriga loppen agerade hon "plockepinn Fia" på högnivå. Hinderpinnarna flög till höger och vänster. Nu ska Loppan få vila ett par dagar och ta igen sig.

Jag är för övrigt djupt besviken på själva tävlingsarrangemanget. Barn agerade hinderfixare och tidtagare och dom hade ingen känsla för uppdraget utan sprang in och ut på banan och störde ffa Emil.