onsdag 27 juni 2012

Visst finns mirakel........

och för mig är det faktiskt du........

Vinden har vänt, lyckan verkar ha återvänt och imorgon måste jag köpa en Trisslott!! Pirat röntgade sina armbågar idag och att låta honom genomgå operationen var helt rätt beslut. Visserligen har det inte läkt in ben där dom kapade, även om det verkar ha bildats ngn mm förkalkning, men förhållandet i armbågsleden har verkligen ändrats till det bättre. Det såg sannerligen fint ut på röntgen. Fin nivå mellan radius och ulna och t.o.m  ledkulan som tidigare uppvisade en mer oval form verkar ha blivit lite rundare. Jag skulle nästan våga påstå att hö armbåge nu är bättre än vä om man bortser från pålagringarna som redan finns i hö armbåge. Det verkar som om Pirat slipper operation i vä armbåge, men specialisten ska kolla på röntgen imorgon och då får vi definitivt besked. Nästa röntgenundersökning är i oktober. Då blir det också skk-röntgen av höfter.  Nu ska vi dock ha sommar med massor av bad, spår och rikligt med Baddakys fiskolja och Glykoflex i maten.

Glad sommar på er!!!




8 kommentarer:

  1. Åh, vad roligt att läsa detta ;) GRATTIS till det <3 Du ska se att det bildats mer callus till nästa gång ni röntgar. Härligt och dom hundar jag vet som har gjort denna operation är idag mycket välmående och har utmärkta rörelser och verkar inte ha ont <3 GRATTIS igen från kennel Ceciklas /Marie Skogström

    SvaraRadera
  2. Snart smäller det Pirre, när min mage har läkt ihop och din arbåge är fitt för fight !

    SvaraRadera
  3. Grattis grattis vilka underbara nyheter!

    SvaraRadera
  4. Så härligt! Vad glad jag blir för er skull! :D

    SvaraRadera
  5. Vad skoj att du är piggelin igen Piraten ! Lagom till sommaren dessutom ! Härligt att höra ! ha nu en underbar sommar allihop !
    Nosgos !

    SvaraRadera
  6. Underbara nyheter! Jag blir så glad för er skull. Nu kan det bara bli bättre som Marie säger.....
    Stor kram från Hummelvikarna

    SvaraRadera
  7. vad roligt att din hund är på bättringsvägen. vår lilla chihuahua har genomgått samma operation förra måndagen så idag ska han få ta bort stygnen för såret såg fint och ganska läkt ut! många av bitarna du beskriver i tidigare inlägg känner jag så väl igen och roligt att läsa om någon som gått igenom samma sak eftersom det inte är så jätte vanligt. Jag önskar dig lycka till med dina hundar och hoppas att allt går jätte bra!

    SvaraRadera