onsdag 28 september 2011

Liten Pirat på nya äventyr

Liten Pirat miljötränas för fullt. Idag åkte vi ut på landet för att träffa djur,men djuren ville inte komma och hälsa på Piraten så vi åkte till minizoo i Wämöparken istället.
Piraten skällde lite osäkert på djuren i början,men med lite stöttning tog han själv kontakt med djuren och hälsade genom gallret.

Hans socialträning lägger jag inte ner ngn större energi på. Eftersom han är sötast i hela världen vill alla vi möter stanna och titta på Piraten och Piraten vill verkligen säga hej till alla som vill hälsa på honom oavsett kön, ålder, klädsel eller etnisk härkomst.

Ensamheltsträningen går toppen! Det är bra för honom att vara ensam lite för då lägger han sig och sover och kopplar av. När jag stökar runt här hemma vill han så gärna vara med.

Han blir mer och mer accepterad här hemma. Alice är ganska sur om han stökar runt henne och gör lekinviter. Han får däremot sova nära henne i sängen nu. Piraten och Alice delar huvudkudden bredvid mig och Emil sover som vanligt vid fothuset eller under sängen.
Emil slutade att morra åt honom för ett par dagar sedan. Jag har uppmuntrat Emil och berömt honom när Piraten har stökat runt honom och han inte brytt sig. De senaste dagarna har Emil besvarat lekinviterna med svansviftningar och sprungit runt med öppen mun  i vilken Piraten stuckit i sitt huvud <3. Så idag besvarar Emil Piratens lekinviter och försiktigt brottas dom lite under bordet och Emil viftar på sin lilla svans och gör själv lekinviter. Känns så himla roligt!

Just det Liten Pirat börjar skolan den 9 okt. Känns himla roligt att vi kom med på en valpkurs redan i höst. Han behöver umgås med hundar eftersom han är aningen skällig.

Här kommer lite bilder på Piraten.

Inkallning

Pirat

Inkallning igen

Fartvinden lyfter öronen som fortfarande är hängande

Den där tungan. Han måste ha ngn tungparafunktion den hunden:)

Går i  storebrors fotspår och väljer den lerigaste vägen

Tungan igen

Poserar framför cool traktor

Lägg till bildtext


Liten Pirat hälsar på Herr kanin

Hej tuppen du verkar cool!

Dom där kossorna var läskiga från början

Tungan :)

2 kommentarer:

  1. Den där Piraten som bor hos dig, han är ju görsöt ju! Verkar go och frammåt och han är verkligen fin! Tror du har gjort ett fynd :-)

    SvaraRadera
  2. Pirre du måste genast sluta att leka i lerpölar, men annars så ser du cool ut, även dina öron för dom är lika mina, alltså coola. Den där kaninen ser god ut Pirre fick du ta med den hem ?

    SvaraRadera