måndag 16 maj 2011

Inget vettigt lite tankar och materiella ting

Då var det 8 dagar kvar att arbeta innan avsked. Avsked av mina fina systrar, mina fina arbetskamrater, mitt fina rum, min fina utsikt och flera fina patienter. Egentligen borde jag skrika "stoppa tiden",men jag längtar. Just nu känns livet som en transportsträcka och jag har mentalt redan slutat på mitt nuvarande arbete.

Att skiljas från jobbet är vemodigt, men ingenting i jämförelse med att skiljas från team Xzy, spårskogarna, klipporna med corgiviken, den certifierade corgibadplatsen etc. Vi säger inte adjö utan bara Auf wiedersehen.

Just nu har jag drabbats av lite "habegär". Konstigt vad mycket saker jag behöver just nu. Jag behöver ett nytt teleobjektiv med lägre bländartal än mitt nuvarande, jag behöver nya vandringskängor, nya haglöfsbyxor, en fotoskrivare så att jag kan göra ngt vettigt av alla foton, och en platt-TV så att jag slipper bli mobbad för min lilla tjock TV som inte ens är widescreen. Ja listan kan göras lång, men egentligen behöver jag bara sinnesro och förmågan att vara nöjd här och nu. Undrar om det kan köpas för pengar och i så fall till vilket pris?

Just det, jag har gått upp 1 kg! Får se hur länge det håller i sig. Jag har stadigt tappat ca 1 kg/mån efter operationen,men senaste tiden har jag försökt göda upp mig lite. Börjat med kvällsfika, tagit en extra smörgås här och där. Lyxproblem tycker nog många,men jag är en späd, tanig varelse och det är långt ifrån vackert.

Emil däremot är skönheten och perfektionen personifierad ( med undantag av hans lilla loft som är fullt av tomtar)
Älskar detta kort,vet inte varför, jag bara ÄLSKAR det

2 kommentarer:

  1. Det känns vemodigt för dina arbetskamrater också, tack och lov kan vi följa Alice o Emil i hundbubblan

    SvaraRadera
  2. Corgiviken tillhör numera mig, inträde = ett ben per Corgi till sommaren

    SvaraRadera