onsdag 23 november 2011

När skönheten kom till byn.........

När skönheten kom till byn då var klokheten där, då hade de bara törne och galla. Då sköto de efter henne med tusen gevär, ty de voro ju så förklokade alla. Då nändes de varken dans eller glädje och sång, eller något som kunde vådeligt låta. När skönheten kom till byn, om hon kom någon gång, då ville de varken le eller gråta.

Idag blir liten Pirat 4 mån. När han kom kallade jag honom "Buddha" för han var så rund och go. Nu har han vuxit till en stilig, låååååååång och slank corgi. Visst är han fin?!!  Grattis liten Pirat!



Loppan är den klokaste hunden jag känner. Hon har dom finaste ögonen, finaste huvudet och vackraste hjärtat (även om hon "sköto efter honom med tusen gevär"), men hon har inte den vackraste kroppen. Inte konstigt att bakvagnen och ryggen är slut när man tittar på hennes profilbild. Hon är helt rak utan vinklar i bakbenen.


Lobbe är Lobbe och han är snygg. Jag älskar hans kropp och att han är något högställd. Han släpar inga tassar i backen utan svävar fram i stegen. Han river inte en enda pinne i agilityn och han är en spänstig hoppetoss. Finaste, räddaste haren Emil.


1 kommentar:

  1. Grattis Pirre ! Du har tur i dag som fyller år igen, då slipper du ha ditt huvud på ett fat :-)

    SvaraRadera