torsdag 5 januari 2012

Släktträff

Jag, Corgisar x 3 + Alf-Åke sköldpadda har varit och hälsat på Piratens mamma Aylen, fd matte Viveka och fd lekfarbror Goofy i Upplands Väsby. Tack för gästfriheten.

Piraten gick upp i spinn, överväldigad över att träffa dom, men låt oss säga att dom inte var lika förtjusta över att få tillbaka den där odågan dom blivit kvitt.

Emil som alltid brukar vara inställsam och slicka alla hundar i mungipan sprang runt med svansen högt och domderade. Han var liksom tvungen att vakta sin lillebror från Goofy. Alice som brukar vara polis, styra och säga åt alla som stojar runt henne antog en ytterst diskret profil. Hon sa inte ett knyst och uppförde sig exemplariskt. Bäst uppförande av alla hade hon faktiskt och kanske var det därför Emil bara var tvungen att domdera eftersom hans syrra inte skötte polisrollen.

Det var roligt att träffa Aylen igen. Från denna pigga lilla tjej har Pirat ärvt många egenheter och likheter och visst är han lik sin mamma till det yttre också!



Bakre raden: Emil, Alice
Främre raden :Piraten, Aylen, Goofy 
Piraten och mamma är lika som bär! 
Piraten och mamma är lika som bär!   
Piraten och mamma är lika som bär! 




2 kommentarer:

  1. Affe var garanterat coolast,på denna släkträff

    SvaraRadera
  2. aaaw, Ni är ALLTID, ALLTID, ALLTID välkomna! Så kul att se den lille piraten som inte är så liten längre <3 Tycker nästsista bilden är klockren med Goofys ngt suspekta uppsyn ^^

    Skönt att resan hem gick bra och ta hand om Er nu och jag saknar lille Piraten redan! <3

    SvaraRadera